Viulevan tarinan synty

Yrittäjyydessä on voima ja mahdollisuus. Lähes 20 vuotta sitten Riikka Autio alkoi inspiroitua vahvoista visionääreistä, joilla yrittäjinä on valta muuttaa asioita ja voima saada aikaan jotain parempaa. Riikan työuran varrelle on osunut organisaatioita, joissa visionäärien ideat ovat saaneet kaikupohjaa ja viisaiden valintojen, oikeiden ihmisten sekä pienten onnenkantamoistenkin kautta on syntynyt upeita menestystarinoita. Näistä reppuunsa kertyneitä eväitä hyödyntäen Riikka haluaa itse yrittäjänä ja tahtonaisena luoda uusia menestystarinoita sekä vaikuttaa myönteisesti kumppaneidensa ja koko Suomen hyvinvointiin.

Yrittäjyydessä on voima ja mahdollisuus.

Vuoden 2017 lopulla oli aika kääriä hihat ja kääntää nokka kohti unelmaa. Uusyrityskeskuksen sivuilla(* kysytään Millainen on hyvä yrittäjä?  ja vastaukseksi esitetään monenlaisia vaatimuksia: Yrittäjyys edellyttää tiettyjä henkilökohtaisia ominaisuuksia, kuten päämäärätietoisuutta, ahkeruutta, rohkeutta, organisointikykyä ja epävarmuudensietokykyä. Yrittäminen on myös itsensä toteuttamista, joten vahva visio ja luovuus auttavat löytämään oman paikan yrityskentällä. Lisäksi yrittäjyys vaatii joustavuutta ja pitkäjänteisyyttä, suomalaista sisua. Liikuttuneena, muttei kovinkaan yllättyneenä Riikka huomasi tunnistavansa itsestään nämä piirteet.

Riikan sisällä on palo luoda uutta ja tehdä asiat paremmin - yksin ja yhdessä.

Riikan sisällä on palo luoda uutta ja tehdä asiat aiempaa paremmin - yksin ja yhdessä. Hän on vahva ja rohkea vaikuttaja ja viestinnän ammattilainen, jollaista tarvitaan tämän päivän yrityksissä johtamisen aisaparina. Kokemuksensa samoin kuin tutkimukset osoittavat, että organisaation vision jalkauttamisen ja muutoksen aikaansaamisen kannalta keskeinen menestystekijä on viestintä.

 

Toimintatapojen ja prosessien tehostamisen kanssa kamppailun sijaan organisaatioissa päästään parhaisiin tuloksiin, kun onnistutaan muuttamaan johtamista, rakenteita ja ajattelua perusteellisesti kautta koko organisaation. Tärkeää olisi saada aikaan täydellinen yksilötasolle ulottuva ajattelutapojen transformaatio. Viestinnän asiantuntijoille haaste on kiehtova, sillä muodonmuutoksen aikaansaamiseksi pitää päästää irti kommunikaatiopihiydestä ja lisätä valtoimenaan avoimuutta.

Viestinnän asiantuntijoille haaste on kiehtova, sillä muodonmuutoksen aikaansaamiseksi pitää päästää irti kommunikaatiopihiydestä ja lisätä valtoimenaan avoimuutta.

Organisaatio- ja yhteisöviestinnän ohella tunnettuuden ja myynnin kasvuun tähtäävä markkinointiviestintä on lähellä Riikan sydäntä. Yrittäjänä hän haluaa ratkaista markkinointiviestinnän haasteita ja kehittää viulevia ideoita tavoitteisiin pääsemiseksi yhdessä asiakkaidensa kanssa. Kaikkivoipaisuuden illuusion ja valmiiden vastausten antamisen asemesta Viulevan toimintatapoihin kuuluvat kuunteleminen, kyseleminen, haastaminen, avoin palaute ja innovointi. Oman kokemuksensa rajallisuuden hyväksyen Riikka on rakentanut laajan kumppaniverkoston, josta on viulevaa ammentaa asiakkaiden tarpeisiin asiantuntemusta ja resursseja. 

Lempipaikkansa epämukavuusalueelta löytävää Riikkaa luonnehditaan useimmiten vahvatahtoiseksi ihmiseksi, joka saa asiat tapahtumaan. Ota yhteyttä, niin pannaan töpinäksi ja siivet kantamaan - yhdessä!

Vaasassa 31.8.2018

VIULEVA

  • Viuleva on Facebook
  • Viuleva on LinkedIn
  • Instagram Social Icon
Ota yhteyttä!
PALVELUT

VIULEVA | Riikka Autio

+358 (0)50 573 2468

riikka.autio@viuleva.fi

 

Wolffintie 36 F11/25
FI-65200 Vaasa

Y-tunnus 2921691-3

jasenyritys_2020_150x75_fin.png

© 2020 Viuleva.