Tekijät

Jokainen Viuleva tekijä on oman alansa rohkea erikoisosaaja ja osa verkostoamme. Yhteistyömme hyvin eri tyyppisten markkinoinnin ja viestinnän tehtävien ympärillä on sujuvaa, koska olemme tehneet vuosikymmenten aikana paljon monenlaisia. Kokemus ja tieto tuovat tehokkuutta, joka puolestaan vapauttaa tilaa luovuudelle. Yrittäjäasenteemme tuntuu sydämen palona luoda vaikuttavia tarinoita sekä haluna seurata aikaamme viulevan kiilto silmissä. Näistä elementeistä rakentuu verkostomme viuleva eli kaikin puolin myönteinen yhteistyö asiakkaidemme kanssa. 

 

Riikka Autio

Yrityksen perustaja, strategisen markkinoinnin ja markkinointiviestinnän asiantuntija,

Viuleva Päällikkö

Leo Osipov

Markkinointisuunnittelija,
graafinen suunnittelija

Yhteistyökumppanit

Markkinointi_Ukkonen_logo.png

Verkkosivut & digi

Viulevan kumppani verkkosivutoteutuksissa ja digimainonnassa on Markkinointi Ukkonen - mutaman hengen ketterä ja taitava digimarkkinointitoimisto Saimaan rannalla Lappeenrannassa.

Valokuvaajat & videotuottajat

Viulevalla on pitkä kokemus yhteistyöstä ammattimaisten valokuvaajien, videokuvaajien, animojien, editoijien ja muiden kuvan taitajien kanssa. Verkostossamme on useita kuvaajia eri puolilta maata.

Ruotsinkielinen viestintä

Viulevan kumppani ruotsinkielisessä viestinnässä on By Sand, jonka yrittäjällä Anna Sandilla on laaja ja pitkä kokemus materiaalien ja sisällön tuottamisesta ruotsin kielellä. 

Painotalot

Viuleva tekee tiivistä yhteistyötä painotalojen kanssa. Kumppanin valintaan vaikuttaa asiakkaan kulloinenkin tarve.

Viulevaksi kumppaniksi verkostoomme?

Oletko kiinnostunut eri alojen yritysten markkinoinnin ja viestinnän haasteiden ratkaisemisesta ja tunnet viulevaa yrittäjämäistä sydämen paloa? Täydennämme jatkuvasti verkostoamme, joten ota yhteyttä, niin tutustutaan!

  • Viuleva on Facebook
  • Viuleva on LinkedIn
  • Instagram Social Icon
Ota yhteyttä!
PALVELUT

VIULEVA | Riikka Autio

+358 (0)50 573 2468

riikka.autio@viuleva.fi

 

Wolffintie 36 F11/25
FI-65200 Vaasa

Y-tunnus 2921691-3

jasenyritys_2020_150x75_fin.png

© 2020 Viuleva.