Kuka on Viuleva?

Viulevan perustaja Riikka Autio on 20 työelämävuodessa kovaksi keitetty markkinoinnin ja viestinnän sekä Venäjän asiantuntija. Osaamisen perustana ovat venäjän kielen kääntämisen ja tulkkauksen sekä suomenkielisen viestinnän opinnot (FM 2001, Tampereen yliopisto) sekä 20 vuoden työskentely päällikkö- ja assistenttitehtävissä yritysten markkinoinnin, viestinnän ja Venäjän-viennin osastoilla. 

Riikan erityisosaamista markkinointiviestintään ja vientikauppaan liittyen ovat tekninen tuotevalikoima, teollinen toimintaympäristö ja kaupallinen B2B-näkökulma. Pk-sektorin yritysten prosessien ja toiminnan raamien ymmärrys, vahvat projektinhallintataidot sekä kyky päästä lähelle ihmistä ja saada asiat tapahtumaan ovat se voimavara, joka tuo lisäarvoa Viulevan asiakasyrityksille.

Riikka heiluttelee sanan säiläänsä ilosta hykerrellen ja kokee suurta nautintoa muiden kynätaitureiden aikaansaannoksista nauttien. Tekstintuottamisessa Riikan kielelliset valinnat perustuvat vankkaan ammattitaitoon ja tarkkaan harkintaan sekä haluun kokea onnistuneiden tekstioivallusten tuottamia huumaavia tunteita. Viestinnän tarkoitus on vaikuttaa vastaanottajaan. Keinoja on tarjolla valtavasti!

Piinkovan ammattitaidon rinnalla Riikalla on vahva tahtotila luoda Suomeen paremmin voivia yrityksiä ja työyhteisöjä – ihmisiä. Paremmuuden edellytyksenä on selkäytimeen ulottuva yrityskulttuurin muutos ja itseohjautuvuuden korostuminen. Onnistumisen keskiössä on ihmisten ja viestinnän rikkumaton liitto - Riikan suuri rakkaus. 

Rohkeus ja halu saada aikaan enemmän ja parempaa ovat luonteenomaista Riikalle. Intohimoa uuden luomiseen pidetään yhtenä yrittäjän onnistumisen perusedellytyksenä, joten ainakaan tahdosta tarinan onnellinen loppu ei jää kiinni. 

Riikka Autio LinkedIn-profiili

  • Viuleva on Facebook
  • Viuleva on LinkedIn
  • Instagram Social Icon
jasenyritys_2020_150x75_fin.png
Ota yhteyttä!
PALVELUT

VIULEVA | Riikka Autio

+358 (0)50 573 2468

riikka.autio@viuleva.fi

 

Wolffintie 36 F11/25
FI-65200 Vaasa

Y-tunnus 2921691-3

© 2020 Viuleva.